Cellulóz hőszigetelés

Amennyiben hőszigetelés kialakításáról van szó, minden esetben olyan alapanyagot érdemes választani, amely egyszerre képes megfelelni a legkorszerűbb energetikai és környezeti elvárásoknak is. A fújt cellulóz szigetelés éppen ezért nem véletlenül az egyik legnépszerűbb hőszigetelési alapanyag. A száz százalékban újrahasznosított, fatelepről származó papír felhasználásával készült cellulóz szigetelés nem szennyezi a környezetet, és természetes körülmények között gyorsan lebomlik. A technológia mindemellett garantálja a hosszú távon is eredményes használatot, így a beruházás mindenképpen jó befektetést jelent.

Legyen szó gerendaház belső szigeteléséről vagy éppen tetőhajlatok, köztes födémek és szendvicsszerkezetű faházak szigeteléséről, a fújt cellulóz technológia télen és nyáron is magas hőszigetelési hatékonyságot garantál. Ön is olyan szigetelési alapanyagot választana, amellyel egyszerűen képezhet egybefüggő, résmentes, ráadásul teljes mértékben tűzálló szigetelő réteget?

Válassza fatelepünk termékeit Ön is!

 

 Fújható cellulóz szigetelő, anyagszükséglet födém szigetelésnél :

10 cm vastagságba cellulóz szigetelő 3,5 kg/m2

15 cm vastagságba cellulóz hőszigetelő  5.25 kg/m2

20 cm vastagságba cellulóz szigetelő  7 kg/m2 

25 cm vastagságba cellulóz hőszigetelő  8.75 kg/m2 

 Egyszerű példa a mennyiség kiszámításához: szigetelendő felület 100 m2, kívánt vastagság 10 cm, 

100 m2 X 3.5 kg : 350 kg / 13 kg/zsák: 27 db zsákra lesz szükség

 cellulóz szigetelő Bruttó ár: 6.200.- Ft/ zsák

  50-100 zsák között Bruttó ár : 6.000.-Ft/zsák

  100 zsák felett  Bruttó ára : 5.800.-Ft/zsák   

Raktárkészlet felől és szállításról érdeklődjön telefonon !

 fujhato zsákos celluloz szigetelő

 

Sok ingatlannál előfordul, hogy szigetelésük után rövid időn belül hőhidak alakulnak ki. Az esetek jelentős részében a szigetelőanyagok közötti hézagok miatt . Wolfinger cellulóz hőszigetelő legnagyobb előnye, hogy a legkisebb résekbe is befújható szigetelő, így maximálisan kizárhatók a hézagok, ezáltal pedig elkerülhetők a bosszantó hőhidak. A cellulóz hőszigeteléssel  megakadályozhatja az utólagos javítási munkálatokat, ennek köszönhetően rengeteg időt, , és nem utolsónak  pénzt spórolhat . Cellulóz fújható szigetelés  télen nyáron kellemes környezetet biztosít otthonában, éves szinten pedig jelentős összegeket takaríthat meg cellulóz szigeteléssel  a fogyasztáson .A cellulóz hőszigetelő nem ártalmas az egészségre. Fújható padlás szigetelés ,zsákos cellulóz szigetelés ár, fújható isocell cellulóz hőszigetelés. Budapest ,Fót,Dunakeszi,Kecskemét.

 

 

Akciós ajánlataink

Tekintse meg akcióinkat!
Tovább az akciós ajánlatokhoz

Hírek, információk

Olvassa el aktuális cikkeinket, híreinket!
Tovább a cikkekhez

PÉCELI FATELEP

2119 Pécel,
(Bp. XVII.ker mellett)

H-P : 8:00 - 15:00 h

Szo-V.: zárva

Térkép

ELÉRHETŐSÉGEINK

Telefon 8-tól 17 óráig:

+36/70-294-2128

farengeteg@gmail.com

Házhoz szállítás 8-tól 17 óráig.