Gerenda teraszburkolat

A tavaszi felületkezeléstől újjászülethet a teraszburkolat

Mindegy, hogy évente csak két-három hónap erejéig – ameddig tart a nyár –, használjuk, vagy már az első tavaszi napsugarak megjelenésével birtokba vesszük imádott teraszunkat, nem kerülheti el a figyelmünket, hogy az idő vasfoga, az időjárás viszontagsága néha nyomot hagy a burkolaton.

Bármennyire is gondosan ügyelünk a tisztántartására, az évszakonként változó hő- és páraingadozás, a fagy, vagy éppen az erős UV-sugárzás esztétikai kárt tehet benne. Idővel kopottasabb lesz, elszíneződhet, de a silány minőségű teraszburkolattal komolyabb gondok is adódhatnak.

Fatelepünknél ezért is hangsúlyozzuk olyan gyakran, hogy nem éri meg a minőségi faanyagok kiválasztásán spórolni. Teraszburkolthoz is érdemes kiváló alapanyagot választani, hogy megússzuk a későbbi bosszúságokat.

Sokoldalú felhasználhatóság jellemzi a vörösfenyő gerendát

Tévedés azt hinnünk, hogy a fa az fa, és nincs nagy különbség a különböző fajták között. Itt vannak máris az általunk forgalmazott vörösfenyő gerendák, amik messze kitűnnek az átlagos faanyagok sorából. Remekül használhatóak teraszburkolatnál. Fűrészelt és gyalult felületben is megrendelhetőek, utólag is felületkezelhetők, mi több, szükség esetén korszerűsíthetők. Felületkezelésük igény esetén faápoló olajjal történik, amivel egy szempillantás alatt új életet lehelhetünk a teraszburkolatba. Megtehetjük ezt például minden tavasszal, így növelve annak élettartamát, hibátlan esztétikai mivoltát.

De nem csak teraszburkolatok esetében fontos, hogy odafigyeljünk a megfelelő ápolásra. Mivel vörösfenyő gerendából gyakorta készülnek medencekilépők, kerti utak is, ezért ezekkel szintén csak jót tehetünk, ha foglalkozunk a felületkezelésükkel. Mielőtt nekilátnánk az olajozásnak, mindenképp alaposan tisztítsuk meg a felületet, mert az ápolóolaj nem elfedi, csak mélyíti a szennyeződéseket.

Termékeinkkel vagy azok felületkezelésével kapcsolatban bármilyen kérdése van, bátran keressen minket!

Akciós ajánlataink

Tekintse meg akcióinkat!
Tovább az akciós ajánlatokhoz

Hírek, információk

Olvassa el aktuális cikkeinket, híreinket!
Tovább a cikkekhez

PÉCELI FATELEP

2119 Pécel,
(Bp. XVII.ker mellett)

H-P : 8:00 - 15:00 h

Szo-V.: zárva

Térkép

ELÉRHETŐSÉGEINK

Telefon 8-tól 17 óráig:

+36/70-294-2128

farengeteg@gmail.com

Házhoz szállítás 8-tól 17 óráig.