Zsindely tetőburkolat

A tetőcserép alternatívája: a zsindely

Sokan leheletnyi különbséget sem vélnek felfedezni a kettő között. Vannak, akiknél ha szóba kerül a tetőfedés, azt csakis hagyományos palával vagy cseréppel tudják elképzelni.

De örömünkre szolgál, hogy egyre több az olyan érdeklődő is, akik nyitottak az újdonságokra, és a klasszikus cserepek helyett valami könnyebb, mégis tartósabb fedőanyagot keresnek. Nekik szoktuk javasolni, hogy érdemes közelebbről megismerkedniük a zsindelyek nyújtotta páratlan lehetőségekkel.

Olcsó, könnyen alakítható, mutatós

Napjaink népszerű építkezési anyagai között előkelő helyet foglal el a zsindely. Bár a tetőcserép mutatós, időtálló és közkedvelt, mégis súlyából adódóan komoly terhet ró a tetőszerkezetre, ami nem biztos, hogy minden esetben jó. Már a cserép felrakása sem egyszerű, de ha még a tetőforma sem megszokott, jóval nehezebb lehet a dolgunk.

Ehhez képest a zsindely bármely formájú és dőlésszögű tetőre pofonegyszerűen alakítható, és jóval könnyebb a palánál és a cserépnél. Számtalan színben és mintázatban kapható, ezért a tető esztétikai értékét is növelheti. Az pedig már csak a ráadás, hogy az ára barátibb, mi több egyszerűen és gyorsan lehet vele dolgozni. Remekül ellenáll az időjárás viszontagságainak miközben megfelelő védelmet nyújt a beázással szemben.

Egy kis zsindely történelem

Hihetetlen, de a ma használatos zsindely végeleges formáját még 1863-ban kapta. Hosszú évek kísérletezésével derült ki, hogy akkor lesz a zsindely kellően tartós és strapabíró, ha felső része színes ásványi zúzalékból készül, így az majd tökéletesen ellenáll a szélnek, esőnek, fagynak és az UV-sugaraknak. Sokan nem tudják, de a mai zsindely őse a fazsindely volt, amit többféle fából készítettek.

Ha zsindelyvásárláson töri a fejét, érdemes közelebbről is megismernie a cégünk nyújtotta nagyszerű ajánlatokat. Tudjon meg többet!

Akciós ajánlataink

Tekintse meg akcióinkat!
Tovább az akciós ajánlatokhoz

Hírek, információk

Olvassa el aktuális cikkeinket, híreinket!
Tovább a cikkekhez

PÉCELI FATELEP

2119 Pécel,
(Bp. XVII.ker mellett)

H-P : 8:00 - 15:00 h

Szo-V.: zárva

Térkép

ELÉRHETŐSÉGEINK

Telefon 8-tól 17 óráig:

+36/70-294-2128

farengeteg@gmail.com

Házhoz szállítás 8-tól 17 óráig.