Farengeteg Fatelep - Szolgáltatásaink

Mindegy, hogy akác deszkát, minőségi lambériát vagy vörösfenyő gerendát vásárol tőlünk, élhet teljes körű szolgáltatásunk lehetőségével is, amit az Ön igényeinek megfelelően alakítottunk. Fatelepünk nem csak prémium faanyagok forgalmazásával foglalkozik, de kérés esetén a kiválasztott termék méretre vágását, a faanyag megmunkálását és annak házhoz szállíttatását is vállaljuk jutányos áron. Forduljon hozzánk bizalommal!

 

faanyagok megmunkását is vállaljuk

Nálunk vásárolt faanyag megmunkálását vállaljuk rövid határidővel, precíz munkavégzéssel. Választhat körbegyalulást, vagy csak a kívánt oldal gyalulását annak megfelelően, hogy mire fogja a megvásárolt terméket a jövőben használni. A gyalulás kifejezetten ajánlott, hiszen így megvédheti a fát a kártevőkkel, penésszel szemben, ráadásul látszó felületek esetében – előtető, kerítés stb. – még az esztétikusabb megjelentést is elősegítheti ezzel.

egyeztetett időpontban történő házhozszállítás Önnek

Gondot okoz a megvásárolt faanyag hazaszállítása?
Semmi probléma, mert kérésére – előre egyeztetett időpontban – kiszállítjuk megrendelését. Udvarias kiszolgálás, precíz munkavégzés, hogy Ön maximálisan elégedett legyen, de ne csak a megrendelt termékkel, hanem az általunk nyújtott komplex szolgáltatással is. Keressen minket bátran!

Akciós ajánlataink

Tekintse meg akcióinkat!
Tovább az akciós ajánlatokhoz

Hírek, információk

Olvassa el aktuális cikkeinket, híreinket!
Tovább a cikkekhez

PÉCELI FATELEP

2119 Pécel,
(Bp. XVII.ker mellett)

H-P : 8:00 - 15:00 h

Szo-V.: zárva

Térkép

ELÉRHETŐSÉGEINK

Telefon 8-tól 17 óráig:

+36/70-294-2128

farengeteg@gmail.com

Házhoz szállítás 8-tól 17 óráig.