Tölgy palló

 

Tölgy pallók akár nagyobb mennyiségben

Fűrészáruk vásárlásakor érdemes részletesen átgondolni, milyen fafajtából készült és milyen típusú termékekre van szükség. Legyen szó kültéri vagy beltéri használatról, bútorok készítéséről vagy éppen teraszok burkolatáról, tölgy pallóink ideális választást jelentenek.

Nagy teherbírásra van szüksége? A tölgy palló kiváló megoldást jelent!

A deszkát és a pallót mindössze vastagságuk különbözteti meg egymástól. Amennyiben 40 mm alatti vastagságról van szó, deszkákról beszélünk, míg azokat a 40 mm-nél vastagabb fűrészárukat, amelyek vastagsága nem haladja meg a szélességüket, pallóknak nevezzük.

A pallókat általában terhelhető felületek kialakításakor érdemes választan, legyen szó akár ideiglenes megoldásokról vagy éppen tartós kivitelű használati célról.

A tölgy pallók kedvelt megoldást jelentenek állványzatok, hajófedélzetek vagy éppen hidak járófelületeinek kialakításakor, de teraszok vagy mennyezetgerendák felső burkolataként is kiválóan megállják a helyüket.

A tölgyfa különleges tulajdonságai

A tölgy az építő- és bútoripar egyik legkedveltebb alapanyaga, nagy szilárdságú keményfa, amely egységes szerkezete miatt rendkívüli tartósságot biztosít. A tölgy mindemellett rendkívül esztétikus is: világos barna felületét sötétebb vonalak szabdalják, amelyek minden egyes darabnak jól látható, egyedi jelleget adnak.

A tölgy pallók megfelelő védelme

A tölgy kevéssé vetemedik, ugyanakkor beltéri használat esetén fontos, hogy nedvességtől megfelelően védjük, és gondoskodjunk róla, hogy ne tegyük ki nagy hőingadozásoknak, így elkerülve a repedések kialakulását. Kültéri használat esetén elengedhetetlen, hogy megfelelő felületkezeléssel védjük meg tölgy burkolatainkat az időjárás viszontagságaitól.

További kérdése van? Keressen minket elérhetőségeinken, vagy látogasson el fatelepünkre!

 

TELEFON: +36/70-294-2128

(H-P 8:00-17:00)

 

 

EGYÉB ELÉRHETŐSÉGEK

Email, cím és telephelyünk nyitvatartása

 

 

Akciós ajánlataink

Tekintse meg akcióinkat!
Tovább az akciós ajánlatokhoz

Hírek, információk

Olvassa el aktuális cikkeinket, híreinket!
Tovább a cikkekhez

PÉCELI FATELEP

2119 Pécel,
(Bp. XVII.ker mellett)

H-P : 8:00 - 15:00 h

Szo-V.: zárva

Térkép

ELÉRHETŐSÉGEINK

Telefon 8-tól 17 óráig:

+36/70-294-2128

farengeteg@gmail.com

Házhoz szállítás 8-tól 17 óráig.